Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Izrada "Monografije 117.lovačkog avijacijskog puka"

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

RAJKO LUKIĆ


Uveliko se realizuje ideja o izradi "Monografije 112./117.lovačkog avijacijskog puka". Ovu ideju realizuju članovi Organizacionog odbora i svi bivši pripadnici 117.lovačkog avijacijskog puka. Veliki je broj ljudi koji žele da doprinesu kvalietnoj i bogatoj izradi "Monografije". Monografija se sastoji iz tekstualnog (istorija puka) dela od 1944. do 1992. godine, kada je puk rasformiran. Pošto su troškovi izrade "Monografije" veliki "Monografiju" je jedino moguće raditi od novčanih priloga bivših pripadnika 117.lap-a, donatora i sponzora. Pojedinačnim uplatama obezbedjen je deo finansijskih sredstava za pokrivanje troškova izrade "Monografije" kao i jedan deo koji će donirati gospodin Radislav Čobanin, raniji pripadnik 117.lap-a i 352.lovačke izvidjačke eskadrile na aerodromu Bihać. Sada je on veliki "gazda" preduzetnik koji je vlasnik farme krava u s. Samoš. Ovom prilikom izražavam zahvalnost za finansijsku donaciju.
Svi članovi Organizacionog odbora uplatili su iznos od 2.000,00 dinara na tekući račun koji je za te namene predodredjen. Mnogo podataka o ovome i mnogo još drugih možete videti na Fejs booku, profil Rajko Lukić, grupa "Poštovaoci 117.lovačkog avijacijskog puka". Posetite nas i vidite interesantne fotografije i komentare. Dobro došli.

cyber fulkrum

avatar
Admin
Dozvolio sam si slobodu da sa sa foruma http://www.mycity-military.com/ prenesem kompletnu poruku koju je postavio Danko Borojević,jer oni koji su počeli ovaj topik nisu se više udostojili da nam barem jave kako napreduje aktivnost da ovom planu.

Poštovani, 

ljubaznošću autora i naših velikih prijatelja Bojana Dimitrijevića i Milana Micevskog, vojni deo foruma MCM ima ekskluzivno pravo da najavi knjigu, tačnije MONOGRAFIJU O 117. LOVAČKOM AVIJACIJSKOM PUKU. 

Evo nekih segmenata iz Monografije:
 

http://otpisani.niceboard.com

RAJKO LUKIĆ


Dragi drugari, Poštovaoci 117.lap-a, 352.iae, 200.vb (aerodroma Bihać).

Na sastanku Organizacionog odbora za izradu "Monografije 117.lap-a i 352.iae" održanom 21. marta 2015. godine, DONEŠENA JE ODLUKA a na sastanku održanom 15. aprila 2015. godine, POTVRDJENA, DA SE PREZENTACIJA "Monografije 117.lap-a, 352.iae i 200.vb" ODRŽI U DOMU VAZDUHOPLOVSTVA U ZEMUNU 23. maja 2015. godine SA POČETKOM U 13.00 časova.

Pozivamo sve bivše pripadnike 117.lap-a, 352.iae, 200.vb,aerodroma Bihać kao i sve Poštovaoce 117.lap-a i ostalih jedinica a. Bihać da dodju na PREZENTACIJU "Monografije". "Monografija" je u tekstualnom delu i odabiru fotografija u potpunosti završena. Izvršen je prelom za štampu i kompletna priprema za štampanje. Odabran je štampar. U toku je potpis ugovora za štampanje. Nakon uplate prvog dela za štampanje pristupiće se štampanju knjige.

Kako do sada nismo u potpunosti prikupili finansijska sredstva za pokrivaje svih troškova za izradu "Monografije", u ime Organizacionog odbora, molim sve zainteresovane da nam se priključe i pretplate se za primerak "Monografije" u iznosu od 2.000,00 dinara. Pretplatom se obezbedjuje: "Monografija" (jedan primerak), DVD sa snimkom prezentacije knjige kao i viškom materijala koji nije, zbog obimnosti, mogao da udje u "Monografiju".

Obaveštavam vas da će samo PRETPLATNICI za "Monografiju" dobiti DVD kao dodatak. "Monografija" će se moći kupiti i na dan prezentacije.

U nadi da ćete nas u potpunosti podržati s poštovanjem Rajko Lukić.

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu