Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

IVAO - International virtual aviation organization

Napiši novu temu  Odgovori na poruku

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

ljubasav

ljubasav
International virtual aviation organizationIVAO - International virtual aviation organization Ivao_banner

. . .

IVAO Serbia
IVAO - International virtual aviation organization HEADER

"informacija"

"IVAO (International virtual aviation organization) je ne profitabilna i naj popularnija mreža za online letenje u Evropi koja pilotima pruža servis kontrole letenja u realnom vremenu.

Kao član IVAO mreže bićete u mogućnosti da letite uz kontrolu letenja, koju će za vas vrsiti drugi članovi IVAO mreže, i vaš doživljaj virtuelnog letenja dovedete na viši nivo. Letećete kao pravi komercijalni ili vojni pilot, jer IVAO pruža mogućnost simulacije i vojnog vazduhoplovstva.

Od nedavno IVAO mreža je dobila i svoju srpsku diviziju u kojoj su organizovani piloti i kontrolori iz naše zemlje. Nača divizija je mlađa, ali puna entuzijazma i želje da postane jedna od najvećih IVAO divizija u regionu.

Zašto IVAO?

Više je razloga zbog kojih bi trebalo da se odlučite baš za IVAO mrezu.

Naša mreža pruža najbolji servis od svih postojecih mreža za online letenje po pitanju softvera, realnosti video prikaza drugih aviona na mreži i realnosti simulacije uopste.

Jedino IVAO pruža mogucnost prikaza padavina, simuliranja turbulencija i drugih meteoroloških pojava bez potrebe za instaliranjem dodatnih programa (sem bazicnog klijenta za online letenje).

Software development tim IVAO-a je razvio podršku za najpopularnije simulatore letenja (FS2002, 2004, FSX, XPLANE, FLY) tako da ćete sigurno biti u mogućnosti da uživate leteći sa nama. Naša divizija na IVAO mreži ce pružiti svoj maksimum da obezbedi kvalitetnu kontrolu letenja nad nebom Srbije i Crne Gore kao i što kvalitetniju obuku svojih članova.

Za razliku od drugih mreža IVAO je prvenstveno okrenut potrebama pilota i simulaciji što realnijeg okruženja tokom letenja, a prijateljska atmosfera je osnova na kojoj je naše udruženje nastalo.

Pozivamo i vas da nam se pridružite i uživate u maksimalno realnoj simulaciji letenja na IVAO mreži".

Preuzeto sa:
http://ivaoserbia.forumotion.net/t1-sta-je-ivao

"Komentar"
Biće da je ovo za profesionalce i pilote amatere. Ipak ovde ima i pilota, па nek se oprobaju.


Љуба

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Napiši novu temu  Odgovori na poruku

Dozvole ovog foruma:
Možete odgovarati na teme u ovom forumu