Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Rad na unapredjenju foruma

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Rad na unapredjenju foruma Empty Rad na unapredjenju foruma Ned Jan 17, 2010 10:19 am

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin
Dragi moji prijatelji,

Proslo je tri godine od kako sam otvorio ovaj forum sa nadom da cu sa prijateljima na njemu moci prikazati sta je nase RV i PVO bilo za njegovog pedesetogodisnjeg postojanja.Analizirajuci stranice i svesno nametnute teme koje su trebale biti vodilje ka kvalitetnim sadrzajima do toga ipak nije doslo.U listi clanova mozete vidjeti koliko ko postova ima,no to i nije odraz kvaliteta onog sto je napisano od njih.Za neke dobre sadrzaje mogu zahvaliti ZuluDelti i TNT024 cije istrazivanje ipak uvek ne iznose ovde na forumu a na cemu bi im ubuduce bio zahvalan da to rade.

Muzaferiji je SFRJ i RV i PVO ostalo u lepom secanju i njegovi sistemi copy/paste sa drugih foruma i stranica na netu su me ponekad izludjivali pa su i makaze ponekad morale da rade ,molim da se ne ljuti ali teme koje hocemo da obradimo trebaju biti proverene iz vise izvora.Ipak najvise sam mu brisao na FS-2004 gde je unosio podatke o raznim add-onovima koje nije proverio u simulatoru.

Doista bazu sam mnogo prosirio postavljajuci razne dokumentarne materijale iz istorije kao sto su knjige i dokumentarni filmovi sa ciljem da da se dodje do raznih podataka kojim bi se moglo upotpuniti znanje iz poznavanja vazduhoplovstva uopste a sa posebnim naglaskom na ratna vazduhoplovstva.

Imamo 256 registrovanih korisnika,medjutim najveci broj koji se registrovao nije nikada ni usao na forum,nego je svoju radoznalost zadovoljavao na portalu,kojeg sam zbog toga i iskljucio no stanje prisutnosti se ne poboljsava. U vezi sa tim molio bih Vas za savjet dali takve clanove da brisem sa spiska sa prethodnom porukom o njihovoj neaktivnosti.

Ubuduce cu svakog ko se ne javi da je postao clan foruma nakon 30 dana brisati sa evidencije.

Nije potrebno da se pise,ukoliko netko nema bas sta da saopsti ostalima,mozda se samo zeli informisati na ovaj nacin,ali je red da to i kaze.

Dana 28 decembra prosle godine na 22 adrese od onih koji nikada nisu pristupili forumu poslao sam cestitke za Novu godinu,no od nijednog nisam dobio nikakav odgovor,vjerujem da su adrese tacne jer mi se se samo u jednom slucaju vratilo sa obavestenjem da je adresa nepostojeca.Mislim da komentar nije potreban.

Zamolio bih Vas da mi date podrsku i Vasa misljenja kako dalje nastaviti sa forumom kako bismo ga doveli do nivoa da bude cenjen na netu kao mesto kako okupljanja tako i mesto kvalitetnog materijala.

https://otpisani.niceboard.com

2Rad na unapredjenju foruma Empty aktivacija Ned Feb 23, 2014 1:58 pm

111

111
Alo,

vec sam slao Poruke, ali nesto ne stima.

-Update foruma u 2014 nema,
-tesko se nalazi pokljucnim recima RV PVO SROA
-komunikacija ne radi

neki strucnjak bi mogao pomoci

111

3Rad na unapredjenju foruma Empty Re: Rad na unapredjenju foruma Pet Jun 20, 2014 2:04 pm

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin
U kom smislu ne štima.

https://otpisani.niceboard.com

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu