Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

MAUZER

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1MAUZER Empty MAUZER Sre Okt 24, 2007 1:04 pm

MAUZER

MAUZER

Srdjan S. sin pokojnog Nikole Stegnjaica, pilota RV JNA.

Svratih iz puke radoznalosti.
Zelim srecan rad i sto vise informacija, kako bi i nasa dijeca mogla procitati nesto o svojim dedama, koje im ni roditelji ne pamte ...
Srecno!

2MAUZER Empty Re: MAUZER Sre Okt 24, 2007 10:03 pm

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin

MAUZER ::Svratih iz puke radoznalosti.
Zelim srecan rad i sto vise informacija, kako bi i nasa dijeca mogla procitati nesto o svojim dedama, koje im ni roditelji ne pamte ...
Srecno!

Neka te radoznalost sto vise dovodi ovde,kako bismo sto vise doznali o nasim prijateljima i RV i PVO kakvog vise nema.

https://otpisani.niceboard.com

3MAUZER Empty Re: MAUZER Čet Okt 25, 2007 11:46 pm

MAUZER

MAUZER

Svakako CF, navracat cu koliko mogu i volio bih da se vise pripadnika RV i PVO ukljucuje. Imam i nesto fotografija, od oceve Akademije, do posmrtnog marsa. Imam i mojih, sa pilotima Deda Mrazevima, kao i sa aeromitinga u Zd. Nazalost, skener mi nije ispravan, a trenutno mi je to sekundarna investicija, pa ako ima neko ko bi iskenirao, rado cu ih pozajmiti. Ako ne, ja cu kad uhvatim vremena.
Inace, CF, Vi ste mi delovali jako poznato i izginuh od razmisljenja od kud se znamo... kad danas zapeva Cune Gojkovic i setih se!

Pozdrav, Srdjan!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu