Pozdrav XX klasi VVA, ja sam Lala Radivoj Živanov, pripadam ovoj jubilarnoj klasi koja sledeće godine navršava 40 godina od završetka školovanja. Naša klasa je po mnogo čemo jubilarna: prvi smo počeli obuku na domaćem mlaznom avionu GALEB. Ovaj avion je svojim odlikama zaslužio da mu se ime piše velikim slovima. Takođe mi smo i zadnja klasa koja je školovanje završila na američkim avionima TV-2, F-84G i F-86E. Ovom prilikom apelujem na drugove klasiće, posebno one iz Beograda, a tu ih je po najviše, da pokušamo da se bar još jednom okupimo i svečano obeležimo našu četrdesetu godišnjicu, da se vidimo i prisetimo lepih trenutaka od dolaska u Mostar i Zemunik do dana današnjih. Takođe pokrećem inicijativu da napišemo monografiju naše klase, te molim sve one koji imaju bilo kakvih podataka (uključujući i sećanje) i fotografija, a i oni koji se osećaju sposobnim i voljnim, da tome damo hronološki i istorijski red i umetnički oblik, da se predstavimo javnosti, da se zna da smo postojali i radili u RV i PVO, te da smo i doprineli njegovom razvoju.
Pozdrav svima Lala.
Pozdrav svima Lala.