dino_vm ::Zbog istine i ljudi na ovom sajtu moram reagovati i reci da je Titov pitomac u 40. klasi bio je Slovenac, Ljubo Znidaric, ali je zbog ukupne politicke situacije doslovce "nastimano" (kroz Bandicevo ponistavanje ispita sa 1. godine VVA, a nakon zavrsenog nastavnog procesa i provedenih svih ispita) da prvi pitomac bude Bandic. Sve je odradjeno tiho i proslo neprimjetno zato sto vecine Hrvata i Slovenaca nakon zavrsteka skolske godine i onog cekanja dana promocije vec nije bilo, dok smo mi ostali pitomci 40. klase od toga pravili viceve.
Pozdrav
Idemo ovako radi istine, prvo lijep pozdrav i dobrodošao, jako mi je drago da si se javio i ovdje si mjerodavniji od svih nas, postavio sam tvoju klasu pregledaj i molio bih te za ispravku , klasa je prepisana iz SVL br. 19. 09 09.1991. str.640, ovdje nismo po ničijem nalogu da bi nedajbože frizirali i krivo usmjeravali povijest, ne tu smo iz ljubavi prema nekadašnjem zrakoplovstvu.
Svako od nas koji stavimo pod nikom naravno, ali imamo iza toga svoje ime i prezime koje nije nikakva tajna, ako želiš javi mi se na pm tu sam ti dostupan za sva pitanja bilo koje vrste da ovdje ostanu samo fakti koji su važni za forum.
Dali griješimo, zasigurno da, što se tiče Titovog pitomca sam si započeo diskusiju koju bi u cjelosti htio čuti, zbog istine naravno, kod sebe imam zabilježeno ovo:
40. klasa VVA – Titovi pitomci :
: poručnik: Bandić Predrag
: poručnik (OVS ili hel.)
Reci mi dali je igdje službeno zaveden Ljubo Žnidarić i kako se to moglo dogoditi, gdje ste imali promociju?
Poštovanje ZD