Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Obaveštenje

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Obaveštenje Empty Obaveštenje Pet Okt 04, 2013 3:11 pm

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin

Neregistrovani članovi mogu pristupiti forumu posle obavezne registracije.

Primjetio sam da na forum dolaze moji prijatelji sa fb i drugi koje interesuje problematika sa kojom se bavimo. Forum je u delimično otvoren za čitanje, a mogu da pišu samo članovi foruma - što znači da je javan. Ima nas samo nekolicina koji pokušavamo da pišemo, da sakupljamo podatke iz raznih izvora kako na internetu tako i iz literature. Najčešće su to kompilacije raznih članaka iz zadate oblasti a ima i copy-paste metode. Iza pojedinih tema stoji i višečasosovni a ponekada i više dnevni rad.

Na forumu je jedino zabranjeno vređanje i omalovažavanje posebno na nacionalnoj osnovi što se sankcioniše brisanjem teksta i autora. U toku je postepena rekonstrukcija foruma kao bi svima dali mogučnost da lako nađu interesantan sadržaj a i da se uključe u zavisnosti od svog interesovanja. Voleo bih oni sa više znanja predlože nove teme ili forume.

Nadam se da će biti više onih koji će se uključivati u rad foruma jer ono šta nije napisano nije se ni dogodilo. Ja nisam istoričar nego savremenik mnogih zbivanja u RV i PVO, medjutim, čitajuči mnoge tekstove koje pišu razni autori dolazim do zaključka da uz realne podatke manipulišu sa onim šta bi bilo da je bilo. Zato vas molim dragi prijatelji da doprinesete pisanju sopstvene istorije jer to je bio deo vašega života, za nekog dobar, za nekog lošiji a za nekog takav da se do sadašnjih dana nije oporavio od svih onih zbivanja koja su nas zadesila i RV I PVO SFRJ odvela u istoriju.

Zvonko Huzjak

https://otpisani.niceboard.com

2Obaveštenje Empty Registracija Uto Nov 05, 2013 1:15 am

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin

Registracija je obavezna, jer bez iste ne možete pristupiti forumu. Molim Vas za obostranu saradnju.

https://otpisani.niceboard.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu