Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA Empty In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA Čet Mar 27, 2014 9:57 pm

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin
Pakić Ljubiša rođen 4. мај 1950 u Čačku. Završio 22.klasu VVA, umro danas 27.03.2014. u Skoplju, sahrana će biti 28.3.u 12.00 na groblju u Đorče Petrov. Kao ppor. došao u 98. abr i bio je nastavnik letenja u 241. lbae, Komandir 1.ao, referent u letačkom i operativnom organu u k-di 98.abr, i k-di korpusa u Nišu, do penzije. Letio je na avionima G-2 i J-21.

In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA Paki-ljubisa-2

In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA Pakic-ljubisa-333

In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA Poletanje-u-sumrak-22

Zvonko

https://otpisani.niceboard.com

2In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA Empty Re: In memoriam PAKIĆ LJUBIŠA Sub Mar 29, 2014 9:07 pm

ZuluDelta

ZuluDelta
Prijatelju Hiri,
Evo sam vidio tužnu vijest i moram priznati da me je neugodno pogodila. Jednostavno mi je teško prihvatiti činjenicu da si i ti otišao tiho, otišao putem gdje ćemo svi kad tad poći, a ovo je ipak prerano. Za dobre ljude i prave prijatelje je uvijek rano.
Naše poznanstvo i prijateljstvo vezano je za dane usmjerene mladosti u školovanje za borbenog pilota, u dane mladenačkog ponosa i htijenja, dane prkosa i inata,dane osvajanja komadića neba i jedne nedostignute zvijezde. Mašo,Piki,Hiri,Cukun,Zec,Bas i još mnogi mlađi i stariji od nas,trošili su patike po mostarskom asfaltu,preko Neretve do Ortijaša pa nazad u oazu mira i mladenačkog zadovoljstva. Znali smo što je pravo prijateljstvo,što su prave vrijednosti koje bi čovjek trebao imati,znali smo ih jer smo bili odličan materijal koji je volio život i njegove izazove. Svoj plan smo realizirali, predali smo se plavetnilu neba i močnim strojevima, bili smo gospodari svijeta . Danas taj svijet uzima nas jednog po jednog, kao da opet traži zajednički prostor gdje ćemo opet moći biti,bar u imaginarnom svijetu, ono što smo bili. Hvala Ti za dugotrajno i pravo prijateljstvo, za sve prošle i nezaboravne dane i neka Ti je laka zemlja.

Tvojoj porodici iskreno saučešće i podrška da idu dalje s tobom u srcu.

Zoran Matulović ( Bajdo, Cukun ).

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu