Svim dobronamernim prijateljima koji me prepoznaju ili ne, zelim na ovim stranicama dobrodoslicu,dobro druzenje,zelju da ovde razmenimo podatke i informacije o RV i PVO koje je nastalo i nestalo u vihoru rata.Ostala su lepa ili gorka secanja.Trebamo ista da prenesemo drugima. Znam da ima gorcine u predstavljanju istog,posebno od drugova i prijatelja koji su u najtezim danima bili odbaceni,mozda sam i ja jedan od tih.
Ciljevi ratova na nasim prostorima u periodu 1991-95 u odnosu na moje vaspitanje i obrazovanje nisu mi bili bliski.U vezi sa tim nisam sebi mogao dozvoliti da ucestvujem u istima, jer su na drugoj strani bili moji prijatelji,rodjaci i poznanici za koje znam da su bili casni ljudi,da su me podrzavali dok sam se nalazio u sluzbi.
Odbijajuci da odem na ratiste,a na moju srecu prestala mi je aktivna vojna sluzba i penzionisan sam.
Iz tih razloga ne zelim da se na ovim stranicama raspravlja o ratnim sukobima,vec samo o njegovom razvoju u periodu od stvaranja 1942 godine pa do njegovog nestanka 1992.godine.Zelim da rasvetlimo sve aspekte njegovog narastanja,razvoja i pada.Nastalo je kao deo jedne jake i snazne armije u revoluciji,tako je isto u kontrarevoluciji nestalo.
Dobro mi dosli.
Cyber
Poslednji put izmenio cyber fulkrum dana Čet Feb 11, 2016 4:22 am, izmenio ukupno 5 puta