Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pozdrav svim prijateljima

+26
taz1cl
muzaferija
eskic
Berkut
bosancero
COLE-NO
propali pilot
SPIRA
robijas
MAUZER
lala
Nocna straza
jere
ZuluDelta
el ćićon
hammer385
cezar
rookie
Mixelotti
krkan
Kole
Matori
File
Marin (Kemija)
NebeskaSirena
cyber fulkrum
30 posters

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1Pozdrav svim prijateljima Empty Pozdrav svim prijateljima Sub Jan 13, 2007 7:31 pm

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin

Svim dobronamernim prijateljima koji me prepoznaju ili ne, zelim na ovim stranicama dobrodoslicu,dobro druzenje,zelju da ovde razmenimo podatke i informacije o RV i PVO koje je nastalo i nestalo u vihoru rata.Ostala su lepa ili gorka secanja.Trebamo ista da prenesemo drugima. Znam da ima gorcine u predstavljanju istog,posebno od drugova i prijatelja koji su u najtezim danima bili odbaceni,mozda sam i ja jedan od tih.

Ciljevi ratova na nasim prostorima u periodu 1991-95 u odnosu na moje vaspitanje i obrazovanje nisu mi bili bliski.U vezi sa tim nisam sebi mogao dozvoliti da ucestvujem u istima, jer su na drugoj strani bili moji prijatelji,rodjaci i poznanici za koje znam da su bili casni ljudi,da su me podrzavali dok sam se nalazio u sluzbi.

Odbijajuci da odem na ratiste,a na moju srecu prestala mi je aktivna vojna sluzba i penzionisan sam.

Iz tih razloga ne zelim da se na ovim stranicama raspravlja o ratnim sukobima,vec samo o njegovom razvoju u periodu od stvaranja 1942 godine pa do njegovog nestanka 1992.godine.Zelim da rasvetlimo sve aspekte njegovog narastanja,razvoja i pada.Nastalo je kao deo jedne jake i snazne armije u revoluciji,tako je isto u kontrarevoluciji nestalo.

Dobro mi dosli.

Cyber

Poslednji put izmenio cyber fulkrum dana Čet Feb 11, 2016 4:22 am, izmenio ukupno 5 puta

https://otpisani.niceboard.com

2Pozdrav svim prijateljima Empty Otpozdrav! Ned Jan 14, 2007 5:24 am

NebeskaSirena

Prijatelju,hvala na dobrodoslici i pozivu.Posebno hvala za pocasnog clana Cool .Bolje te nasli svi koji svrate ili zavire ovuda.Dobar si domacin,verujem da cemo se lepo druziti u ovoj tvojoj "virtuelnoj kuci",cija su vrata svim dobronamernim "letacima" i "preletacima"sirom otvorena. Very Happy

Do narednog "pisanija" pozdravlja te tvoja "virtuelna kci"-obozavateljica sirine Neba(u Srcu),mekoce oblaka(u Dusi),treperenja zvezda(u Oku),zracenja Sunca(u Osmehu),Mesecevog srebra(u Kosi)...i svih boja duge-posle kise(jer posle kise sve lepse mirise) : cheers

Ugodan virtuelni let zelim svima!Da odmorite svoja krila saljem vam osmeh Wink

Kao sto obecah,preseci cu "vrpcu" za srecan rad ovog foruma!Spremite se...polecemo!!!!

3Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Ned Jan 14, 2007 11:39 pm

Marin (Kemija)

CF super potez što se tiče foruma i hvala što si me pozvao!

Je da nemam puno veze sa RV i PVO ali mi je uvijek drago čitati o tome!

S tobom je uvijek zanimljivo pričati o raznim temam od tehnike, pa sve do nebrojenim temam o ženama Very Happy !

Puno uspjeha forumu u ovoj i nadolazečim godinama!!!

Marin

4Pozdrav svim prijateljima Empty Pozdrav i RESPECT DOMACINU ! Uto Jan 16, 2007 1:16 am

File

Lepo je videti jedinu istinu ... u nasim sjecanjima ostaje ono sto je uvek i vredelo !
Kroz nasa secanja i ostajemo to sto jesmo, jer su ona vodjena nasim srcima !
Nekad je malo tesko, ALI TREBA DA IH PODELIMO sa pokoljenjima koja dolaze !
Mozda na vreme izvuku pouke iz nasih secanja, a zarad sretnijeg zivota...

HVALA TI DOMACINE sto nam otvori vrata svoje "virtuelne" kuce, da u nju udjemo, da se tu druzimo, da svratimo na "casicu" razgovora, a da oni koji budu mogli i stigli "oslikaju" zidove ove novosagradjene kuce !

Pa, svim clanovima i posetiocima ove kuce zelim da u nju sto cesce i sto duze svracaju (poneki ce i "prespavati") ! Sleep

NEKA NAM JE SVIMA SRETAN POCETAK, A NEVIDELI ZAVRSETAK ! Arrow

5Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Uto Jan 16, 2007 4:36 am

Matori

Pozdravljam clanove i ideju otvaranja. JRV i PVO je zasluzilo i vise... Very Happy Very Happy Very Happy

Cujemo se uskoro...

Matori Cool

6Pozdrav svim prijateljima Empty Pozdrav Uto Jan 16, 2007 9:27 pm

Gost

Gost

Ponajprije pozdrav domacinu pa i svima onima koji dodju na ovaj forum.

Drago mi je da ima mjesto na intrenetu gdje se mogu naci stari prijatelji poznanici a i nepoznanici da malo caskaju o starim dobrim vremenima koje su proveli u bivsem RV PVO SFRJ.

Nadam se da ce se mnogi prikljuciti caskanju a nas "mladje" upznati sa radom RV u stara dobra vremena.

Toliko od mene pa se vidimo na ovim stranicama.

7Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Sre Jan 17, 2007 8:55 pm

Kole

Pozdrav gazdi i svima ostalima na forumu.
CF Hvala jos jednom na pozivu>

8Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Sre Jan 17, 2007 10:37 pm

krkan

Pozdrav SY!

Zahvaljujem na pozivu, makar nisam djelovao u tom vremenu, al Boze moj, svakako da cu poduprjeti ovu hvale vrijednu inicijativu.
Nadam se da ce ovajforum izbjegavati osobe nacionalistickih ispada, i da ce pridonjeti razumjevanju tog vremena.

9Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Čet Jan 18, 2007 6:30 pm

Mixelotti

Pozdrav svima i hvala na pozivu Very Happy
Lepa ideja i originalno ime foruma Cool

10Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Ned Jan 21, 2007 3:13 am

sbd-yu

Gost

Pozdrav svim clanovima ovog foruma i zelim svima puno tema i diskusija na temu RV i PVO SFRJ.
Pozdrav
SBD-YU

11Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Čet Jan 25, 2007 12:52 am

rookie

Evo i ja da dam podrsku ovom forumu i obecavam da cu doprinjeti uspjehu foruma kako god budem mogao!

12Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Ned Feb 04, 2007 8:22 pm

cezar

@.........
Pozdrav svima i hvala na pozivu!!
Nadam se da ce biti lepo druzenje. Very Happy

13Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Uto Feb 27, 2007 1:47 am

hammer385

S obzirom da sam sa ovim casnim i uvazenim gospodinom izmijenio vec dosta rijeci,za koje imam samo rijeci hvale,bio sam toliko slobodan da se sam prijavim i pozovem na ovaj forum,jer cast,karakter i znanje koje sam stekao tamo gdje i Vi gospodine nitko mi nemoze uzeti,i uvijek cu podrzavati ovakve ideje poput Vase!!!

Svaka cast majstore...

14Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Pon Mar 26, 2007 11:09 pm

Gost

Gost

Pozdrav svima,gazdi po najviše.Malo sam zadocnio sa priključenjem forumu, ali sam imao problema pri registrovanju( do mene Embarassed ).Želim svima puno konkretnih i stručnih rasprava i što više druženja uz razmenu podataka.

15Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Sre Mar 28, 2007 8:58 pm

el ćićon

el ćićon

cheers Bolje vas našao.Drago mi je što sam pozvan.Puno pozdrava i sreće u budućem radu.

16Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Uto Apr 24, 2007 9:21 pm

ZuluDelta

ZuluDelta

CF upucujm poseban pozdrav tebi, zelim pozdraviti sve clanove foruma nadam se dobroj suradnji i vjerujem da ce ekipa biti vrijedna i popuniti ove nule koje mi bodu oci.
Trebam malo vremena da vidim kako stvari funkcioniraju, podosta mi je razlicito od ABG.
Sretno meni u novoj sredini , valjda necu potonuti ZD affraid

17Pozdrav svim prijateljima Empty čestitka Pon Maj 21, 2007 10:52 am

jere

Svim pripadnicima RV i PVO, kojima današnji dan znači nešto posebno, moje iskrene čestitke a medu njima ponajviše pripadnicima 82.abr i klasičima XIX VVA ma gde bili!!

18Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Pon Maj 21, 2007 4:41 pm

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin

Hvala jere,preteko si me.dozvolio sam si da dugo spavam. Very Happy

19Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Sre Okt 17, 2007 12:01 am

Nocna straza

Nocna straza

Pozdrav Druze Cyber fulcrum i svim ostalim forumasima,

Vec par puta sam posecivao sajt RViPVO SFRJ, ali se nikad nisam registrovao s’obzirom da nisam bio pripadnik RViPVO nemam puno sta doprineti ovom forumu sem mojim neogranicenim postovanjem prema svemu onome sto je bilo nase zajednicko to jest JNA i SFRJ, i nekim skromnim elementima koje imam u posedu. Procitao sam malopre na ABG-u da je postavljen list KRILA ARMIJE, uspesno sam ga skinuo, hvala vam puno !

Zelim ovom forumu jako dug i uspesan rad !

Najiskrenije pozdrave,
Nocna straza

20Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Sre Okt 17, 2007 12:17 am

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin

Dobro ti nama doso Nocna strazo, ako si dobre volje uvek mozes nesto istrazivati iz oblasti RV i PVO.Bila je velika institucija o kojoj nikada nece biti sve receno.

21Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Uto Dec 11, 2007 11:42 pm

lala

lala

Pozdrav tebi lično i svim članovima foruma. Nadam se da ću uspeti da probudim moju jubilarnu XX klasu i da drugove i gospodu iz metropole potsetim da nam je uskoro 40. godišnjica. Pozdrav Lala.

22Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Čet Dec 13, 2007 12:36 am

MAUZER

MAUZER

Pozdrav avijaticaru! Welcome i srecan jubilej!

23Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Pon Apr 07, 2008 1:33 am

robijas

Admin

Jao sto ste ovaj forum promijenio! ! ! Svaka cast deda Zvone ovo je prava stvar i nemoj vise da mi brises account, molim lijepo! Obecavam da cu da budem redovan od sada! king

24Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Pon Apr 14, 2008 11:45 pm

cyber fulkrum

cyber fulkrum
Admin

lala ::Pozdrav tebi lično i svim članovima foruma. Nadam se da ću uspeti da probudim moju jubilarnu XX klasu i da drugove i gospodu iz metropole potsetim da nam je uskoro 40. godišnjica. Pozdrav Lala.

Lalo dali si ista uspeo sa budjenjem klase.Vreme neumitno tece.

25Pozdrav svim prijateljima Empty Re: Pozdrav svim prijateljima Pet Maj 30, 2008 11:08 pm

SPIRA

SPIRA

evo i ja se javljam na dobro doslici

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu