Izvini Dule na "mucenju"
Informacije koje mogu da ti dam, ne nije officijalni model, ja sam jedan od test pilota SMS tima, G4 se radi prvenstveno za potrebe RV (centri za obuku tj trenazeri) gde se simulatori nalaze u Batajnici i Ladjevcima.
Radi se jedna verzija za vojsku a jedna ce biti za prodaju, detalje kad ce izaci,koliko ce da kosta i slicno ne mogu da ti dam jer ih ni ja ne znam....
2013 je bila promocija u Boru, promocija virtuelnog letenja i BELGRADE OIF-a (IVAO civilni saobracaj) a ujedno i prvo javno prikazivanje i promocija G4, ove slike su iz Beta3 verzije (Batajnica i Ladjevci jos uvek imaju Beta2), testira se, zavrsavaju se poslovi oko dizajna koje nakon Savketove pogibije preuzeo sav posao vodjenja gospodin Luka, a ja i trojica kolega iz civilstva testiramo i dajemo svoja misljenja, zatim se to ispravlja i salje u Batajnicu na dodatno testiranje, gde se kasnije utanace rezultati i radi na ispravci.
Koliko je dobra , toliko i za Vas koji cekate "losa" vest, da su dosta poradili na sistemu zastite, Beta2 je i mogao da procuri, ali trojka a kasnije i full verzija nema sanse, povezano je u bazu i svaki racunar posebno dobija licencu, kljuc je univerzalan i nemoguce ga je iskopirati, tako da ce kasnije kad pocne prodaja model biti jako dobro zasticen kao sto je i sad ....
Prve informacije koje budem saznao javicu, do tada pitajte sve sta vas interesuje pokusacu da odgovorim, a ujedno vam bar omoguciti foto i video galerije kako bi videli da cekanje nije uzalud ..
Pozdrav, N.